Despre noi

De ce sa ne alegeti pe noi?

Tehnicieni autorizati, garantie pentru orice proiect si un raport calitate/pret competitiv.

Preturi competitive

Oferim un raport calitate/pret foarte bun pentru fiecare din serviciile pe care le oferim.

Tehnicieni Autorizati

Fie ca este vorba de instalatii electrice, instalatii termice, instalare aparate de aer conditionat sau constructii, personalul noastru este autorizat sa realizeze astfel de proiecte.

Garantia lucrarii

Oferim garantie pentru orice tip de lucrare pe care o realizam. Garantam de asemenea materialele pe care le folosim in cadrul fiecarei lucrari.

10 ani de
Experienta

Va puteti baza pe noi pentru gasirea celor mai bune solutii.

Cine suntem?

Fondata in Bucuresti, Power Instal Service SRL este o companie dinamică ce se bazează pe experienţa şi profesionalismul echipelor proprii de electricieni, instalatori şi constructori.

Cu peste 10 de ani de experienta in domeniul instalatiilor electrice, POWER INSTAL SERVICE SRL a executat numeroase proiecte. Proiectele au variat de la proiecte mici in imobile personale pana la proiecte de mari dimensiuni cum ar fi in cartiere rezidentiale sau cladiri de birouri.

Suntem specializati in domeniile:

Masuratori electrice (PRAM)

Rezistenta de dispersie a prizei de pamant, rezistenta de izolatie, impendanta buclei de scurtcircuit, etc

Instalatii Sanitare si Electrice

Instalatii de alimentare cu apa, instalatii de canalizare, montaj echipamente camere tehnice, etc. Proiectarea si executia de instalatii electrice de joasa tensiune (sub 1000 V) atat pe segmentul rezidential, cat si industrial.

Instalari centrale termice si aparate de aer conditionat

Instalatii de incalzire cu centrala murala sau cazane, sau instalatii de incalzire in sistem colectiv etc. Montaj si service aparate de aer conditionat.

Constructii si infrastructura

Structura metalica sau structura clasica (caramida sau BGA si beton)

Misiunea noastra este sa intervenim cu profesionalism la solicitarile clientilor nostri. Ne respectam clientii şi ne vom asigura ca lucrarile vor fi executate cu responsabilitate!

Suntem pregatiti sa raspundem tuturor cerintelor dvs. Oferim preturi competitive, servicii de calitate, precum si specialisti cu experienta.

Folosim doar materiale de calitate, deoarece știm că utilizarea unor produse de calitate slabă va însemna o durată de viață mai scurtă a functionarii și un cost mai ridicat pentru client pe termen lung.

Misiunea noastră este să intervenim cu profesionalism la solicitările clienţilor noştri şi să realizăm lucrări de care să fim mândri. Vom respecta locuinţa dumneavoastră şi ne vom asigura că lucrarea va fi executată corect !