Servicii

Promptitudine Calitate Protectie si Seriozitate

Servicii in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice si constructii

Servicii Autorizate

Personalul POWER INSTAL SERVICE SRL este autorizat in domeniul serviciilor pe care le o ofera.

Servicii Garantate

Oferim garantie pentru toate lucrarile realizate si materialele folosite la aceste lucrari.

Personal Responsabil

Compania si personalul isi asuma intreaga responsabilitate in cadrul proiectelor din punct de vedere protectie a muncii atat pentru noi cat si pentru client.

Constructii

Constructii de structura metalica sau structura clasica (caramida sau BGA si beton), zidire pereţi, turnat planşee sau şape, compartimentări interioare, refaceri complete sau parţiale ale instalaţiilor electrice şi sanitare, lucrări de montare termosistem, reparaţii faţade, tencuiri şi consolidări pereţi, turnare beton armat in curte sau montare pavele etc.

Instalatii sanitare si electrice

Montam instalatii sanitare pentru interior sau exterior in imobile personale sau in spatii mai mari. Pentru instalatiile electrice, personalul nostru este autorizat ANRE. Specialistii nostri sunt pregatiti indiferent de nivelul de dificultate al proiectului.

Instalare centrale termice si aparate de aer conditionat

Instalam centrale termice si aparate de aer conditionat in orice tip de cladire, fie ca e vorba de case, apartamente sau cladiri de birouri. Pe langa montajul centralelor termice, punerea in functiune si pornirea acesteia realizam si traseele aferente incalzirii centrale si a apei calde

Suntem la dispozitia dvs. si in cazul avariilor sau a altor probleme legate de instalatiile termice. Daca aveti probleme de proasta functionare a instalatiei de incalzire sau a centralei termice, puteti apela cu incredere la noi pentru rezolvarea acestor probleme. In functie de gravitatea defectiunilor putem actiona rapid datorita echipelor noastre de interventie asigurandu-va totodata si un serviciu de calitate si profesionalism.

Masuratori Electrice (PRAM)

Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare si a paratrasnetului. Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta conform legii o data pe timp uscat si o data pe timp umed.

Interventii Rapide si
Eficiente

Va puteti baza pe noi pentru gasirea celor mai bune solutii.

Fie ca este vorba de lucrari de reparatie, revizie sau de lucrari de preventie iti stam la dispoztie cu personal autorizat si cu experienta.

Verificarile periodice ale unei instalatii electrice, termice sau ale unui aparat de aer conditionat sunt obligatorii deoarece in timp, unele elemente ale instalatiei isi pot pierde eficacitatea.

Reparatii si Service

Interventii si remedieri probleme la instalatiile electrice

Serviciile noastre sunt oferite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, fie ca este vorba de un apartament, vila sau o cladire de birouri.

Service instalatii si aparate de aer conditionat

Oferim servicii complete privind repararea, montarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat. Recomandarea noastra este ca la primele semne ale aparitiei unei defectiuni sa apelati la noi, deoarece este mult mai eficient si mai putin costisitor ca un astfel de aparat sa fie reparat din timp decat sa fiti nevoiti sa achizitionati un aparat de aer conditionat nou.

Revizie si service centrale termice

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a centralei si functionarea acesteia, in scopul prevenirii defectiunilor. Verificarea tehnica periodica obligatorie a centralei termice conform legislatiei se face cu o periodicitate de 2 ani..

Renovari Imobile

Indiferent de gradul de complexitate ne ocupam de renovari imobile atat la exterior cat si in interior. Pe langa renovare ne ocupam si de :procurarea si consultanta in alegerea materialelor, transportul materialelor, pregatirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate cat si curatarea spatiului dupa finalizarea lucrarii.

Folosim doar materiale de calitate deoarece stim ca utilizarea unor produse de calitate slaba va insemna o durata de viata mai scurta a functionarii si un cost mai ridicat pentru client pe termen lung.

Suntem pregatiti sa raspundem tuturor cerintelor dvs. Oferim preturi competitive, servicii de calitate, precum si specialisti cu experienta.

Folosim doar materiale de calitate, deoarece știm că utilizarea unor produse de calitate slabă va însemna o durată de viață mai scurtă a functionarii și un cost mai ridicat pentru client pe termen lung.

Misiunea noastră este să intervenim cu profesionalism la solicitările clienţilor noştri şi să realizăm lucrări de care să fim mândri. Vom respecta locuinţa dumneavoastră şi ne vom asigura că lucrarea va fi executată corect !